FAQ

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst en betaald worden diezelfde dag verzonden. Doorgaans levert DHL de volgende werkdag met uitzondering van feestdagen.

Wat is het retourbeleid?

Producten kunnen tot 14 dagen na ontvangst ongeopend, in verzegelde verpakking teruggestuurd worden. Borstels en Lipcalms zijn om hygiënische redenen hiervan uitgezonderd en kunnen niet geretourneerd worden. De kosten van aanschaf worden dan teruggestort exclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten voor terugsturen worden niet gerestitueerd. Gelieve contact op te nemen met de klantenservice via [email protected] alvorens een item terug te sturen.

Zijn jullie producten biologisch gecertificeerd?

Al onze producten voldoen aan de drempelwaarde van meer dan 70% organische inhoud die is vastgesteld door het National Organic Program voor cosmetica, lichaamsverzorgingsproducten en persoonlijke verzorgingsproducten van de USDA voor de labelcategorie "Gemaakt met organische ingrediënten". Producten die 95% of meer organische inhoud bevatten, hebben de USDA-gecertificeerde biologische zegel op de fles.

Zijn jullie producten op dieren getest?

Geen van onze ingrediënten of producten worden op dieren getest en wij worden door PETA erkend.

Zijn jullie producten veganistisch?

We definiëren veganistisch als producten die geen ingrediënten bevatten die afkomstig zijn van dieren. Onze producten zijn veganistisch met uitzondering van het volgende: Conditioner for Dry Hair with Lavender & Avocado (honing), Hair Paste (honing), Hair Pomade (bijenwas), Repair Conditioner for Damaged Hair (honing), Repair Shampoo for Damaged Hair (honing) en Lip Calm (bijenwas).

Zijn jullie verpakkingen recyclebaar?

Over het algemeen is onze productverpakking recyclebaar. Controleer het gerecycleerde symbool en het lokale recyclingbedrijf om te bepalen hoe te recyclen.

Zijn uw producten geformuleerd met parabenen of Sodium Lauryl Sulfates?

Nee. De producten van John Masters Organics zijn geformuleerd zonder parabenen en Sodium Lauryl Sulfates.

Wat is de houdbaarheidsperiode van jullie producten?

Alle producten hebben een houdbaarheid van 3 jaar ongeopend. Na opening adviseren wij om alle producten binnen 6 maanden te gebruiken

Zijn uw producten beschikbaar voor Retail?

Ja. Voor meer informatie graag een e-mail sturen naar [email protected]

Met wie neem ik contact op voor persinformatie?

Graag een e-mail sturen naar [email protected]

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Graag een e-mail sturen naar [email protected]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Your single line of usp 1
Your single line of usp 2
Your single line of usp 3
Your single line of usp 4