bearberry


berendruif John Masters Organics


een natuurlijke remedie voor vette huidberendruif blad
Beredruif extract wordt gemaakt van het blad 

De Bearberry product groep werd ontwikkeld om een scala van huidproblemen te behandelen van vette huid, tiener huid of acne huidaandoeningen tot hyper-gepigmenteerde huid. Elk product levert gerichte plantaardige ingrediënten, gesynchroniseerd om de noodzakelijke functies van reiniging, toning, en behandelen uit te voeren.
 

Zoals bij al onze producten zijn ze niet overdreven agressief. Ze balanceren, beschermen, herstellen, en zorgen voor gezonde omstandigheden, zodat uw huid alle benodigde functies kan uitvoeren in een optimale natuurlijke omgeving.
 

De gecertificeerde organische beredruif extract gebruikt is eigenlijk van het blad van de struik. Het bevat arbutine dat bekend staat om zijn vermogen om hyperpigmentatie te verlichten. Hyperpigmentatie wordt meestal geassocieerd met sproeten of bruine vlekken van blootstelling aan de zon. Hyperpigmentatie komt echter ook van ontstekingen die zijn geassocieerd met acne.
 

Littekens en hyperpigmentatie als gevolg van ontstekingen zijn beide grote zorgen die niet vaak worden aangepakt bij het gebruik van meer gebruikelijke ingrediënten zoals benzoylperoxide en retinoïden. Deze bestanddelen kunnen in feite bijdragen aan ontsteking door droogheid en irritatie.

Berendruif, een beetje de held in dit verhaal, is ook van nature rijk aan looizuur, Ursolzuur en hydrochinonen. Hierdoor wordt het traditioneel toegepast voor de samentrekkende, ontsmettende en bacteriostatische werking. Dit is precies de reden waarom wij het hebben gekozen als ons vooraanstaande botanische ingrediënt in deze product collectie.
 

zeepnotenboom
Fruit van de grote zeepnotenboom is gevonden in eeuwenoude recepten voor Ayurvedic shampoo en reiniger

Om niet de overige spectaculaire plantaardige ingrediënten te overzien, laat me er een paar noemen: Zeepnoten (Sapindus mukorossi) gevonden in onze Bearberry Oily Skin Balancing Face Wash en Fleischers wilgenroosje (Epilobium fleischeri) in de Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum.

Zeepnoten, naast zijn natuurlijke schuimende eigenschappen, heeft sterke antimicrobiële activiteit op de factor acne, Propionibacterium acnes. Het is ook bekend dat lipase activiteit (olie productie) remt en, net zoals Beredruif extract, de melanine productie remt.
 

wilgenroosje
Ons wilgenroosje extract komt van een zeldzame alpenplant
die op natuurlijke wijze gegroeid is in de Switzerse AlpenOns Wilgenroosje extract komt van een zeldzame Alpenplant geteeld door een biologische coöperatie in het Zwitserse Wallis. Het heeft prachtige roze tot paarse bloemen. Het is vanuit de bovengrondse delen, met inbegrip van deze kleine bloemen waaruit wij ons extract verkrijgen. Met de sterke anti-inflammatoire eigenschappen van Gallische en ellagic fenolzuren en anti-inflammatoire (vrije radicalen-opruimende) antioxidanten uit flavonoïden van quercitrin, myricitrin, isomyricitrin, hyperoside en meer, het kalmeert en desinfecteert de huid.

Dit geweldige kruid is verder een sterke 5-alfa-reductase remmer met oenothein A en B. 5-alfa-reductase is normaliter de oorzaak bij overproductie van talg. Het is een enzym dat gevonden wordt in de talgklieren van de huid. De hoeveelheid varieert bij verschillende mensen. Het overactief bij hogere niveaus van testosteron en hoe meer overactief het wordt, hoe meer talg het produceert. Dus hebben we de volgende cascade-effect:

1. 5-alfa-reductase enzym reageert op hormonen en produceert meer talg
2. Talg klompen creëren van ideale kraamkamer voor bepaalde cutane aerotolerant bacteriën.
3. Lipasen geproduceerd door deze bacteriën breken de triglyceriden in talg waardoor vrije vetzuren die oxideren en daardoord vrije radicalen vormen die ontstekingen veroorzaken.
4. Dit provoceert enzymen die de huidbarrière vernietigen (het afbreken van collageen, elastine, etc.)
5. Om dit tegen te gaan, probeert de huid zichzelf te beschermen door het versterken van epidermale synthese, wat een keratinisatie onbalans veroorzaakt.
Het effect van dit allemaal verschilt van persoon tot persoon, maar sommige of al deze voorwaarden kunnen voorkomen bij iedereen met een vette huid.
 

John Masters Organics Bearberry Producten

reinig de huid & herstel gezonde huid condities

 • Face Wash

  bearberry skin balancing face wash

  Belangrijkste eigenschappen:

  • Verwijdert vuil & vet
  • Bestrijdt onzuiverheden en acné
  • Normaliseert talgproductie

 • Face Serum

  bearberry skin balancing face serum

  Belangrijkste eigenschappen:

  • Algehele behandeling om huid te herstellen
  • Verjongt de huid
  • Verkleint de poriën

 • Toning Mist

  bearberry skin balancing toning mist

  Belangrijkste eigenschappen:

  • Voedt en beschermt de huid
  • Ideale hydratatie voor de gehele dag
  • Kalmeert en voorkomt ontstekingen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed