Nieuwe John Masters Organics Color Conditioners!

 Geef je haarkleur extra leven!


Boost je haarkleur op natuurlijke wijze met de nieuwe kleurversterkende conditioners van John Masters Organics. Elke conditioner is geformuleerd met natuurlijk verkregen, kleurversterkende pigmenten uit mineralen zoals ijzeroxide en riboflavine, evenals een gepatenteerde micro-eiwit verbinding uit moringazaadjes. Deze revolutionaire formule, met inbegrip van biologische essentiële oliën, zal zowel de levendigheid van haarkleur behouden en diepte toevoegen.

 

Verkrijgbaar in vier kleuren, voor mensen met blond, bruin, rood en zwart haar. Deze Color Enhancing Conditioners voegen geleidelijk met ieder gebruik pigment toe aan je haarlokken, wat resulteert in rijke kleuren en extra glans. Ideaal voor het vernieuwen en onderhouden van een professionele haarkleur tussen  bezoeken aan de haarsalon in. Deze conditioners zijn ook perfect voor het geven van een impuls aan de natuurlijke haarkleur. Ze zijn zorgvuldig geformuleerd en zal niet de huid verven of uitlopen wanneer het in contact komt met zweet of talg. 

  

 
Natuurlijke, kleurversterkende conditioners in vier tinten

 

John Masters Organics maakt gebruik van een uniek systeem om elke dag een beetje natuurlijk pigment in het oppervlak van het haar te laten doordringen, waardoor het een rijke, gezond uitziende kleur krijgt. De natuurlijke minerale kleurpigmenten behouden kleur en voegen meer glans en diepte toe. De formule is een combinatie van lijnzaad, jojoba en raapzaad en zonnebloemzaad oliën gemengd met ijzeroxide, riboflavine of karmijn pigmenten. De samenstelling van deze drie oliën imiteren de door het haar geproduceerde oliën om het haaroppervlak te penetreren en de haarwortels te impregneren met pigment om de kleur en levendigheid te verbeteren.
 

Zoals je kunt verwachten van een merk dat toegewijd is om de beste kwaliteit te leveren, zullen John Masters Organics 'Color Enhancing Conditioners niet uitlopen op kleding of handdoeken en kleuren ze niet de huid. Ze kunnen dagelijks gebruikt worden op natuurlijk of gekleurd haar om te helpen kleur te behouden tussen de salon afspraken, of je kan ze gebruiken om de levendigheid van je haarkleur te stimuleren voor er een speciale gelegenheid.

 
Onze nieuwe kleurversterkende conditioners:

• Geven extra levendigheid aan haarkleur
• Verlengen de tijd tussen kapsalon afspraken
• Beschermen tegen kleurvervaging
• Dicht haarschubben om kleur te vergrendelen
• Hydrateren
• Beschermen tegen beschadiging door de zon
• Geven een gladde, glanzende afwerking
Veelgestelde vragen:

 

V. ‘Verven’ deze conditioners mijn haar?

A. Zij zullen niet het haar zelf 'verven', maar bij dagelijks gebruik zullen ze kleurhelderheid tussen verfafspraken in de haarsalon behouden. Door minder vaak het haar te verven kan haarschade worden verminderd.

 

V. Kunnen ze elke dag gebruikt worden?

A. Ja! Dagelijks gebruik helpt de helderheid van de kleur te behouden.
 

V: Ik verf mijn haar niet - kan ik deze kleur conditioners ook gebruiken?

A: Ja! De natuurlijke minerale pigmenten zullen een 'boost' aan uw natuurlijke haarkleur geven.

 

V. Zal de kleur vlekken creëren op mijn handdoeken of kleding?

A. Als je je haar goed uitspoelt, zal de conditioner geen vlekken op uw handdoeken of kleding moeten maken. Als er wel wat kleur op handdoeken of kleding komt is dit gemakkelijk uit te wassen. Als je een marmeren bad hebt, is het aanbevolen om voor gebruik eerst te overleggen met de fabrikant.

 

V. Kunnen ze gebruikt worden om witte haren te kleuren?

A. Ze zullen geen kleur geven aan wit haar, maar ze zullen de levensduur van uw gekleurd haar verlengen.

 

V. Kunnen de kleur conditioners worden gebruikt tijdens de zwangerschap?

A. Ja. Onze kleur conditioners zijn 100% natuurlijk, met 85% organische ingrediënten.

 

V. Kan ik verschillende kleur conditioners mengen?

A. De conditioners zijn niet geformuleerd om door elkaar te mengen, dus het is aangeraden om de kleuren te veranderen van dag tot dag. Bijvoorbeeld, als je donker bruin haar hebt, gebruik dan de zwarte conditioner vijf keer per week, en de bruine twee keer per week.

 

V: Waarom heeft John Masters Organics alleen kleurconditioners en geen kleurshampoos?

A: Onze shampoos zijn elk samengesteld om specifieke haar eisen of problemen te adresseren, naast het op natuurlijke wijze reinigen van het haar. Met dit systeem kunt u nog steeds voldoen aan specifieke behoeften van uw haar, en vervolgens de kleurconditioner gebruiken om de kleur en conditie te van je haar te verbeteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed