Product filosofie


Organisch (adj.):
1.(Gerelateerde) landbouwpraktijken welke het gebruik van synthetische en chemische ingrediënten vermijden, om hiervoor in de plaats natuurlijk voorkomende pesticiden, kunstmest en andere groeiende producten te gebruiken.

Ik ben een samenwerking aangegaan met lokale boeren welke een bewezen geschiedenis van respect voor hun omgeving hebben in hoe zij hun ingrediënten produceren en oogsten. Het is echt inspirerend om te zien hoe deze multi-generaties boerderijen gebruik blijven maken van eeuwenoude praktijken die ingrediënten op de meeste organische manier produceren.

Met wild geoogste ingrediënten, koud geperste en stoom gedistilleerde extracten ben ik in staat je ongeëvenaarde zorg te bieden voor je haar en je huid. Omdat alleen ‘s werelds fijnste plantaardige ingrediënten ‘s werelds mooiste producten maken.

Alle organische ingrediënten die ik koop zijn gecertificeerd door EcoCert, Quality Assurance International, California Certified Organic Farmers of Organic Crop Improvement Association. Allen worden erkend door het National Organic Program voor de USDA.

Waarom agressieve chemicaliën gebruiken in shampoos, styling gels, vochtinbrengende huidcrèmes en zepen? Deze werden gecreëerd als goedkope substituten voor organische ingrediënten die beter hun werk doen. Het is beter voor het lichaam en de aarde om terug te gaan naar de bron: natuurlijke plantaardige producten.

Op dit moment zijn alleen producten voor de USDA zegel goedgekeurd welke voldoen aan de voor hen aanvaardbare eetbare voedselnormen, desondanks, wordt er elke dag nieuwe vooruitgang geboekt bij het helpen creëren van een norm voor de cosmetische industrie. Het is heel belangrijk voor mij om deze zegel op al mijn producten te hebben, zodra deze beschikbaar is.  


Alle ingrediënten voldoen aan mijn strikte richtlijnen:
1. Alle producten moeten worden gemaakt met 70-100% organische ingrediënten.
2. Geen sodium lauryl sulfaat, parabenen, DEA’s, MEA’s of TEA’s.
3. Geen GGO’s (genetisch gemodificeerd organisme).
4. Geen dierproeven.
5. Geen kunstmatige geur-, kleur- en vulstoffen.
6. Alle plantenextracten en essentiële oliën moeten, waar mogelijk, organisch worden gecertificeerd.
7. Alle essentiële oliën moeten stoom gedestilleerd worden en niet verrijkt worden met propylene glycol, welke het effect van de essentiële oliën teniet doet.
8. Alle plantaardige oliën moeten koud geperst worden, niet warm gedestilleerd, dit vernietigt de therapeutische eigenschappen van plantaardige oliën.
9. Alle ingrediënten moeten bewezen heilzaam zijn voor het haar of de huid.
10. Alle ingrediënten moeten worden geoogst op een milieuvriendelijke wijze (wild-vervaardigd).
11. Alle ingrediënten moeten, waar mogelijk, biologisch afbreekbaar zijn.

Organisch (adj.): 2. Onwikkeling op een wijze die analoog is aan de natuurlijke groei en evolutie die kenmerkend zijn voor levende organismen; ontstaan als een natuurlijk uitvloeisel.

Zoals mijn favoriete hond Maya weet; ik geloof in ethische behandeling voor alle dieren. Inclusief de mens. Mijn bedrijf wordt onderschreven door PETA en de enige dierlijke ingrediënten die wij gebruiken zijn honing, karmijn en bijenwas. Bovendien, met behulp van mijn luxe salon in SoHo New York om de kwaliteit van mijn lijnen te verzekeren, en door het gebruik van de beste meest organische plantaardige ingrediënten, ben ik in staat om de wereld te voorzien van een luxe product, zoals geen ander.

Organisch (adj.): 3. Die zich geleidelijk en natuurlijk kunnen voordoen of ontwikkelen, zonder geforceerd te worden.

Ik ben voor een simpele en schone aanpak, niet alleen in hoe ik mijn producten creëer, maar ook in hoe ik deze bij mijn klanten breng. Je zal in mijn ingrediënten nooit kunstmatige kleur- en geurstoffen zien. Bovendien zijn al mijn verpakkingen 100% gerecycled, van ongebleekt papier en wordt hier de minimale hoeveelheid inkt op gebruikt. Door het creëren van producten die biologisch afbreekbaar zijn en een verpakking welke recyclebaar is, kun je zeker zijn dat wat je achterlaat op aarde zo schoon is als Moeder Natuur het bedoeld heeft. Altijd natuurlijke, altijd aarde vriendelijke en altijd met je schoonheid en gezondheid in gedachten

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed