vitamine c


Vitamine C john masters organics

 

de beste vriend van collageen

Vitamine C
Onze vitamine C is geproduceerd uit verse organische citrus pulpDe antioxidantische eigenschappen van vitamine C zijn alom bekend. Onderzoek heeft aangetoond dat vitamine C kan helpen de huid te herstellen en de gevolgen van het ouder worden te bestrijden door de productie van collageen te stimuleren en het bestrijden van vrije radicalen. Echter, vitamine C is een delicate, in water oplosbare verbinding, en niet alle vormen ervan zijn effectief bij topische toepassing. Het ontwikkelen van een stabiel, zeer krachtige vitamine C product dat gemakkelijk in de huid dringt was ons doel bij het produceren van onze superieure Vitamin C Anti-Aging Face Serum.

Om te beginnen, ascorbinezuur is instabiel. Het oxideert en verliest zijn functionaliteit snel. Om dit probleem op te lossen gebruiken we een zeer effectief proces dat het ascorbinezuur stabiliseert. De afgeleide vormen zijn een ester (ascorbylpalmitaat) en zout (magnesiumascorbylfosfaat).

De methode van stabilisatie is als volgt: Verse citrusvrucht eiwit pulp polypeptiden uit rozenbottels worden gecomplexeerd met 25% citroenzuur. Het resultaat is een natuurlijk eiwit gecomplexeerd vitamine (ascorbinezuur Polypeptide) die veilig de vitamine levert aan de huid, en doordringt terwijl het nog potent is. Complexatie van vitamine en eiwitten verhoogt de stabiliteit.

Om ervoor te zorgen dat onze vitamine C zo vers en krachtig als mogelijk is, wordt het vers geproduceerd voor ons elke keer dat we nodig hebben om een partij van ons serum te maken. De wijze van bereiding is als volgt: Verse citruspulp dat geconjugeerd ascorbinezuur bevat is fijn gemalen. De pulp wordt omgezet met ascorbinezuur bij 37-40 graden C. Reactie wordt 4-6 uur voortgezet totdat geen vrij ascorbinezuur meer wordt gedetecteerd. De reactie wordt gestopt en de vaste stoffen afgefiltreerd. De resterende pulp wordt gewassen en de oplossing wordt geconcentreerd en gesproeidroogd tot poedervorm.

In tests, in vergelijking met een crème met een dergelijke hoeveelheid ascorbinezuur en een crème met een dergelijke hoeveelheid magnesiumascorbylfosfaat, toonde onze gecomplexeerde vorm superieure stabiliteit en behoudt zijn volle vermogen na twaalf weken. In dezelfde test had ascorbinezuur alle potentie verloren en magnesiumascorbylfosfaat een verminderd vermogen van 20%.

Behandeling: In de productie, wordt het water gekookt om zuurstof te verwijderen. De vitamine C wordt toegevoegd aan het einde van het productieproces wanneer het product is afgekoeld. Ons eindproduct wordt verpakt in donker glas van farmaceutische kwaliteit voor bescherming. Wij beschermen het verder tegen beschadiging door zonlicht door het op te slaan in een doos. 

 

Vitamine C koolzaad
Koolzaad is een van de planten waaruit liposomen worden geëxtraheerd

Naast het gecomplexeerd vitamine, om de huid maximaal te beschermen tegen antioxidanten bescherming en de effectieve sterkte van de vitaminen te garanderen, gebruiken we een extra vorm van vitamine C in ons product.

Liposomen gemaakt uit plantaardige fosfolipiden worden ook geproduceerd op bestelling voor ons voor dit product. Ascorbylpalmitaat, een ester gevormd uit ascorbinezuur en palmitinezuur wordt gebruikt om een in vet oplosbare vorm van vitamine C te creëren.

In ons emulsie serum, worden de liposomen voorzichtig toegevoegd zodat ze beschermd zijn tijdens het mengen. We maken gebruik van een unilamellair liposoom waarin de vitamine volledig stabiel in de plant lipide ingekapseld blijft.
 


 

Vitamine c rozemarijn extract
Rozemarijn extract bezit uitstekende antioxidantische eigenschappen

De grootte van het liposoom is gemiddeld 0,26 micrometer en wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huidniveaus waar het nuttig is. Andere antioxidanten in ons serum zijn superoxide dismutase, tocoferolacetaat (vitamine E) en retinylpalmitaat die ook liposomen zijn.

Gecertificeerd organisch rozemarijn extract werkt als een antioxidant om de vitaminen te beschermen en als een krachtige antioxidant voor de huid.

Het resultaat is een superieur, 100% natuurlijk en biologisch gezicht serum dat vrije radicalen opvangt, de aanmaak van collageen herstelt, en zorgt voor melanine reductie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed