Ingrediëntenbelofte

Elke dag maken we tientallen keuzes over onze schoonheidsroutines.

Hoe we ons haar wassen. Ons beschermen tegen de zon. Hoe wij onze huid van top tot teen behandelen. Deze kleine keuzes vormen een manier van leven.

We zijn er om die keuzes eenvoudiger te maken. Maar hoe?

Al onze producten zijn geformuleerd met ten minste 70% of meer organische inhoud (exclusief water en zout). Organische inhoud omvat op de natuur gebaseerde ingrediënten die zijn gekweekt of geoogst zonder het gebruik van conventionele of synthetische pesticiden en meststoffen. Elk organisch ingrediënt dat wordt gebruikt in onze formules is gecertificeerd door een geaccrediteerde organische certificerende organisatie

Alle USDA-gecertificeerde biologische producten bevatten ten minste 95% biologisch geproduceerde ingrediënten (met uitzondering van water en zout). Alle overige ingrediënten staan op de nationale lijst die is goedgekeurd door het nationale organische programma van USDA

Onze oprichter John Masters verliet de salonwereld van New York City om zijn eigen lijn van gezonde, voedende schoonheidsproducten te ontwikkelen op basis van ingrediënten die hij op zijn lokale boerenmarkt, specerijenwinkel en kruidenwinkel vond en die hij mengde tot veilige, effectieve formules.

Vandaag de dag, als een wereldwijd bedrijf in meer dan 40 landen, kopen we ingrediënten van bekende agrarische regio's over de hele wereld. Als een mondiaal beauty-merk dat een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde mensen bedient die op zoek zijn naar gezondere opties, brengen we de bron naar jou.

John's vroege herbologie is nog steeds de basis van ons productontwikkelingsproces. Je zult de wondermiddelen van de natuur vinden - kruiden, bloemen, oliën en granen boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten voor een langdurige schoonheid.

Je zult geen schadelijke ingrediënten vinden. We zijn goedgekeurd door PETA en we testen onze ingrediënten en producten niet op dieren.

John was meer dan 20 jaar geleden een pionier in deze branche. En wij blijven hem vandaag leiden.

Ingredienten gids Ingredienten lijst Gebruiken we niet
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Your single line of usp 1
Your single line of usp 2
Your single line of usp 3
Your single line of usp 4