Ingrediëntengids

We gebruiken ingrediënten die zowel lichaam als geest herstellen, wat resulteert in natuurlijke schoonheid die goed is voor jou en goed voor de aarde.

Organisch

Op de natuur gebaseerde ingrediënten die worden gekweekt of geoogst zonder het gebruik van conventionele of synthetische pesticiden en meststoffen. Elk organisch ingrediënt dat wordt gebruikt in onze formules is gecertificeerd door een geaccrediteerde organische certificerende organisatie. Alle producten hebben ten minste 70% of meer organische inhoud (exclusief water en zout).

Natuurlijk

Op de natuur gebaseerde ingrediënten worden alleen gebruikt als de beschikbaarheid van de organische vorm schaars is vanwege onvoorspelbare en extreme weerspatronen die de oogstomstandigheden, zoals droogte of overstromingen, beïnvloeden

Natuurlijk afgeleid

Op de natuur gebaseerde ingrediënten die minimaal worden verwerkt om hoge prestaties in elke formule te garanderen.

Lab gecultiveerd

Een beperkte lijst van conserveermiddelen en andere ingrediënten die we in onze producten toestaan om productveiligheid en -prestaties te garanderen. Deze ingrediënten helpen onze producten langer houdbaar te zijn en worden volgens de hoogste veiligheidsnormen gehouden.

Certificaten

USDA Certified Organic

We certificeren onze biologische producten waar mogelijk. Hoewel al onze producten zijn samengesteld uit ten minste 70% organische inhoud, betekent het USDA-zegel dat een product nog meer organische inhoud heeft. Producten moeten ten minste 95% organisch materiaal bevatten om door de USDA te worden gecertificeerd.

Cruelty-Free Beauty

We zijn oprecht toegewijd aan de ethische behandeling van dieren en zijn er trots op dat we worden onderschreven door PETA. We zorgen ervoor dat elk ingrediënt dat we gebruiken en elk product dat we maken niet op dieren wordt getest.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Your single line of usp 1
Your single line of usp 2
Your single line of usp 3
Your single line of usp 4