Ons verhaal

Bij John Masters Organics geloven we in een volkomen natuurlijke schoonheid. Want als je er goed uitziet en je goed voelt, spreekt je schoonheid voor zichzelf.

We benutten de kracht van biologische, natuurlijke ingrediënten en creëren uitzonderlijke schoonheidsproducten die goed voor jou zijn, goed voor de aarde en ook goed voor grootmoeders en baby's.

In 1994 had John Masters, een toonaangevende stylist in New York City, een eenvoudig maar radicaal idee. Hij geloofde dat de natuur de beste bron is voor schone schoonheid. Zijn persoonlijke passie voor gezond, holistisch leven werd een professionele roeping, waardoor John wegtrok uit de chique wereld van salons in New York om een ​​betere, zachtere manier te vinden om voor het haar te zorgen.

John begon te werken met de beste biologische ingrediënten die beschikbaar waren en behandelde klanten in zijn kleine appartement in Manhattan. Al snel opende hij 's werelds eerste "schone lucht" salon in Soho. Het was een revolutionair salonconcept dat geen schadelijke kleurstoffen en geen chemische behandelingen gebruikte, zelfs geen haarlak.

Tegenwoordig is de unieke visie van John uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat de organische en natuurlijke schoonheidsindustrie blijft transformeren. Tientallen jaren van expertise en innovatie hebben een paar handgemaakte producten, die met zorg zijn gemaakt boven een aanrecht, ontwikkeld in een volledige lijn van haarverzorging, huidverzorging, lichaamsverzorging en aromatherapie.

Met 70+ winkels in Japan, Hong Kong en de Verenigde Staten, en beschikbaar in 40 andere landen over de hele wereld, doen wij bij John Masters Organics ons best om mensen over de hele wereld te inspireren om hun eigen schoonheid te ontdekken en te cultiveren.

Zoek een winkel
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Your single line of usp 1
Your single line of usp 2
Your single line of usp 3
Your single line of usp 4