Waarom organisch?

Onze producten zijn samengesteld uit ten minste 70% organische inhoud.*

De meeste van deze ingrediënten zijn de wondermiddelen van de natuur: rozenwater, honing en avocado, om maar een paar van de meer dan 200 biologische ingrediënten te noemen die we in onze producten gebruiken.

Maar de vraag blijft ... waarom organische ingrediënten?

*exclusief water en zout

Wij geloven dat de natuur de beste bron is voor het maken van hoogwaardige producten.

Het gebruik van ingrediënten die je herkent - lavendel, rozemarijn, granaatappel - is een eerbetoon aan de vroege keukenchemie van John, toen hij winkelde bij zijn lokale boerenmarkt en kruidenwinkel om zijn eerste producten te maken. Veel van deze ingrediënten zijn gebruikt als beproefde remedies door culturen over de hele wereld, generatie na generatie.

We nemen deze ingrediënten serieus en kiezen waar mogelijk de organische vorm.

Omdat biologisch de zuiverste vorm is van elk ingrediënt dat je kunt vinden. Zijn prestaties zijn het hoogst in zijn natuurlijke staat. Het bevat alle vitaminen, mineralen en antioxidanten die het mogelijk kan hebben.

Overweeg een roos, een van onze beste ingrediënten. Terwijl deze groeit, besproeit de traditionele landbouw haar met chemicaliën om haar sneller of groter te laten groeien. De biologische roos - onze roos - wordt puur en compromisloos gelaten, mag haar volledige potentieel bereiken, om elk beetje voedingsstoffen uit de onbewerkte, onaangeroerde grond te absorberen. En wij leveren die krachtige concentratie aan jou in onze producten.

Dat is waarom we geloven in de kracht van organisch.

Zoek een winkel
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Your single line of usp 1
Your single line of usp 2
Your single line of usp 3
Your single line of usp 4