De op deze website getoonde informatie wordt door Organic Products met uiterste zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Organic Products verstrekt door middel van deze website louter informatie over de producten die door Organic Products worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Organic Products aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Organic Products aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Organic Products opgenomen informatie en prijzen.

Hoewel Organic Products alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Organic Products niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Organic Products worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Organic Products uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Organic Products worden onderhouden wordt afgewezen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Your single line of usp 1
Your single line of usp 2
Your single line of usp 3
Your single line of usp 4